EyOn 3.0 GPS tracker met smartphone app
logo logo logo logo logo logo logo
EyOn 3.0 GPS tracker met smartphone app
  • EyOn 3.0 GPS tracker met smartphone app

EyOn 3.0 GPS tracker met smartphone app

Model:ET-300
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €109,95

    €99,95

  • Excl. BTW:€82,60

2 beoordeling(en) Geef beoordeling
Nieuw, model 2016 met 5 jaar garantie! De EyOn 3.0 is de nieuwste GPS tracker in ons assortiment, en ontwikkeld voor de gebruiker die houdt van eenvoud, en gebruiksgemak. De tracker heeft een ingebouwde backup accu van 3 dagen en is de perfecte beveiliging voor uw Auto, motor, boot, scooter of bouwmachine. De tracker heeft geen abbonement, en wordt geleverd inclusief een smartphone app, waarmee u met 1 druk op de knop de locatie te zien krijgt!

Dus hoe werkt dit EyOn® GPS Systeem nu precies?

U plaatst de module heel eenvoudig op uw voertuig, op een plaats die alleen u kent. In de tracker plaatst u een simkaartje met beltegoed, dit mag van iedere provider zijn. Vervolgens kunt u op ieder gewenst moment middels een simpele druk op de knop in uw smartphone app de locatie opvragen. De app vraagt de locatie op, en toont deze binnen 60 seconden op een kaart. Tot op 5 meter nauwkeurig!


Voorbeeld Eyon

 

Zitten er nog andere mogelijkheden op?

Jazeker, de tracker heeft een backup batterij van 3 dagen voor als de stroom onderbroken wordt. Hij beschikt tevens over een mogelijkheid om een alarm SMS te sturen wanneer hij verplaatst wordt. Heel eenvoudig in te stellen via de app!


Zijn er kosten aan verbonden?

Net als iedere gps tracker zijn er kosten verbonden aan het gebruik. De EyOn app en tracker communiceren per SMS. De kosten hiervoor verschillen per provider, en u betaald dus 1 smsje per locatie opvraging. Gebruikt u de tracker niet? Heeft u er dus ook geen kosten aan. Perfect geschikt dus voor het opsporen alleen bij calamiteiten zoals diefstal.

In het kort:
+ Zeer eenvoudig zelf te plaatsen
+ Geen abbonement nodig! Gewoon een prepaid simkaartje plaatsen
+ Inclusief alle aansluitmateriaal en benodigdheden
+ Backup batterij van 3 dagen
+ Alarm SMS bij verplaatsing
+ Alarm SMS wanneer de stroom afgekoppeld wordt


 app      app

 

Nu tijdelijk voor slechts € 109,95 € 99,95 incl. BTW en GRATIS verzending

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed